За президента на Русия Владимир Путин 30 септември може да

...
За президента на Русия Владимир Путин 30 септември може да
Коментари Харесай

Пионтковски: За Путин 30 септември може да е като 30 април за Хитлер

За президента на Русия Владимир Путин 30 септември може да стане като 30 април за Адолф Хитлер. Това съобщи съветският журналист Андрей Пионтковски в ефира на телевизионния канал Freedom, с намек, че кремълският деспот също може да се самоубие. Публицистът означи, че Путин е останал в изолираност след заиграването с ултрафашистите и размяната на пленници.

" Когато Въоръжените сили на Украйна завладяват Херсон, всичко ще се разпадне. Ние виждаме единствено едната страна на несъгласията, а има и несъгласия по линията Путин-генерали. Президентът на Русия е като Хитлер, който през последните години е седял в бункер в Берлин. Остава основният въпрос: " Кой е отговорен? ". На Путин му остава единствено да упреква генералите и да ги хвърля в стаите за мъчения. След връщането си от срещата в Самарканд Путин промени концепцията. Той зае позицията на ултрафашистите, само че след размяната на пленници остана в изолираност. " – разяснява Пионтковски.

Според него, заканите за приложимост на нуклеарно оръжие са безсмислени.

" Това решение е лишено от какъвто и да е боен смисъл. Той ще извърши извънредно закононарушение – ще унищожи с нуклеарен удар един украински град. Дали Украйна ще престане да се съпротивлява? Западът ще престане ли да  помага? Не! Даже нееднократно му споделяха: " Не ". Той ще получи пагубен отговор. В първия половин час ще унищожат целия Черноморски флот на Русия и всички бази в Крим. Путин няма бутон на масата си, в тази процедура вземат участие редица военни и всички те би трябвало да са също толкоз безумни. " – означи публицистът.

Той направи прилика сред обстановката със самоубийството на Хитлер и тази на Путин.

" Путин разгласи, че ще направи послание към Съвета за сигурност на 30 септември, когато той евентуално ще призове всички на свещена война. Някак ми изниква асоциация за обстановката на Путин на 30 септември с тази от 30 април на Хитлер, когато той се отравя. " – заключи Пионтковки.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР