За предстоящия концерт на неотразимата пианистка Лола Астанова у нас

...
За предстоящия концерт на неотразимата пианистка Лола Астанова у нас
Коментари Харесай

Лола Астанова ще свири на един от най-скъпите рояли в света

За идния концерт на неотразимата пианистка Лола Астанова у нас на 10 ноември в Зала 1 на НДК, в София ще дойде роял от международна класа – Steinway.

Специално за турнето си, спирка от което е и България, надарената хубавица избира да извърши виртуозните си аранжименти на една от най-елитните марки рояли от най-голям клас, отличаващи се с брилянтния си, бистър и акуратен тон.

Цената на инструмент с марката „ Стейнуей “ възлиза над $100 000, а направата му лишава повече от половин година време.

Освен персоналния акордьор, който персонално ще се погрижи за акордирането на рояла, Лола Астанова ще дойде у нас дружно с още 20 души екип – механически лица, осветители, асистенти.

На 10 ноември паралелно с блестящата пианистка на сцената ще излязат още 8 музиканта, които са подготвили един същински типичен музикален шедьовър на виолини, виоли и чело.

Не е изключено към балканския тур на пианистката да се причисли и Степан Хаусер от 2 Cellos, само че към момента няма публично удостоверение от мениджмънта на Астанова.

Концертът на блестящата пианистка Лола Астанова, която ще гостува за първи път у нас, ще се състои на 10 ноември в Зала 1 на НДК.

Билетите за събитието са на цени от 40 до 80 лева, оркестрина – 130 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР