За пръв път посрещам Нова година под падащи бомби, но

...
За пръв път посрещам Нова година под падащи бомби, но
Коментари Харесай

Разказ от първо лице: Как се посреща 2023 г. под руските бомби


За пръв път посрещам Нова година под падащи бомби, само че силата на украинците и невероятна. Това сподели за предаването „ Тази заран “ Петко Петков, който живее в.

„ Тук нямаше празнично въодушевление. След речта на президента хората се поздравиха и 5 мин. по-късно се включиха сирените за въздушна паника. Около 4-5 часа бяхме под ракетен обстрел. За благополучие всички дронове бяха свалени “, описа той.

Около 23:30 ч. на 1-ви януари също е имало сериозен обстрел. Сирените за са били изключени една към 6 часа сутринта. По данни на Петко Петков са били свалени над 20 дрона през миналата нощ. Няма информация за потърпевши. „ Доколкото зная има единствено едно момиче с пострадвания по крайници “, посочи Петков.

В момента жителите на Киев имат електричество, само че Петко Петков показа, че за малко не е имало вода, поради повреда. Често се случвало обаче тока да се изключи без. Най-големите проблеми на битово ниво са честото прекъсване на отоплението и подаването на топла вода.

„ Нямаме проблем с извършването на покупки – магазините са добре заредени. Спирането на тока и водата е главния проблем “, посочи още живеещият в Киев българин.

Вижте какви решения намират в тази рецесия украинците във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР