За пръв път от 8 годи като член на британското

...
За пръв път от 8 годи като член на британското
Коментари Харесай

Голите бедра на Кейт подлудиха мрежата

За пръв път от 8 годи като член на английското кралско семейство херцогинята на Кембридж Кейт обу къси къси панталони. Поводът беше присъединяване в благотворителна регата в Коус.

Реакциите в обществените мрежи на почитателите и фенките й бяха красноречиви. "Голям почитател на прелестната Кейт, която е с убийствени крайници ", написа една нейна почитателка. А друга се възхити с нескрита злоба под горната фотография в Инстаграм: "По дяволите, тези крайници на Кейт Мидълтън! "

Макар всички в фамилията й се отличават със стройни бедра, само че Кейт не разчитала единствено на гена, а постоянно спортува. Тя е запалена скиорка, поддържа се с йога и пилатес, обича гребането, кросовете и хокей на трева.

"Кейт е пристрастена към упражненията, тя и сестра ѝ Пипа се отнасят извънредно съществено към поддържането на физиката си, а майка им Керъл, въпреки и над 60 година, е в извънредно добра форма ", споделя пред "Дейли Мейл " човек от кралското обграждане.

Кралският публицист Ашли Пиърсън разкри, че като бъдеща кралица тоалетите на Кейт са мощно лимитирани спрямо тези на Мегън Маркъл, брачната половинка на принц Хари.

"Кейт Мидълтън би трябвало да съблюдава куп спомагателни правила и ограничавания, тъй като ще бъде кралица ", изяснява Пиърсън. "Тя и Мегън са от разнообразни равнища, полите на Кейт би трябвало да са с избрана дължина ".

Източник: Блиц
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР