За пръв път от 20 дни председателят на Държавния съвет

...
За пръв път от 20 дни председателят на Държавния съвет
Коментари Харесай

Изглежда Ким Чен Ун е жив - появи се репортаж от събитие с негово участие

За пръв път от 20 дни ръководителят на Държавния съвет на КНДР Ким Чен Ун се появи обществено и откри Сунчхонския цех за торове, заяви държавната организация на Северна Корея ЦТАК.
" Уважаемият върховен началник другарят Ким Чен Ун персонално преряза лентата, символизираща довеждане докрай на строителството ", означи организацията, представена от ТАСС. Откриването на завода беше особено планувано за Международния ден на труда 1 май.
" Под звуците на поздравителен марш другарят Ким Чен Ун се появи на мястото на церемонията. Всички участници бурно скандираха " Ура! ", приветствайки уважаемия върховен началник ". В тържествена конюнктура водачът на КНДР преряза лентата на открития цех, а по-късно " помаха с ръка на ликуващите строители и множеството ", обобщава севернокорейската организация.
Ким Чен Ун прегледа някои от цеховете на новия цех, където му описаха за процеса по произвеждане на фосфор и усъвършенствания за селското стопанство. Лидерът подчертал, че пускът на завода е " значим миг от прекосяването на химическата индустрия на страната на по-високо ниво ".
БГНЕС напомня, че Ким Чен Ун не се бе появял през обществеността от 11 април и даже пропусна тържествата на 15 април във връзка 108-та годишнина на Кир Ир Сен, първият началник на страната и негов дядо. Това породи вълна от клюки и спекулации в прилежащите страни и на Запад, че е болен и даже е умрял.
Още: " Кой стои зад слуховете за гибелта на Ким Чен Ун? "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР