За повечето хора ще прозвучи почти неочаквано и дори скандално,

...
За повечето хора ще прозвучи почти неочаквано и дори скандално,
Коментари Харесай

Антисекс храни

За множеството хора ще прозвучи съвсем ненадейно и даже скандално, само че за невисок полов вкус виновност може да носи апетитът на масата. Някои храни, употребявани прекомерно постоянно, освен скапват фигурата, с което всички са съгласни, само че те могат да се окажат причина за фиаското в леглото.

Ето кои храни изцяло неподозирано могат да убият половото предпочитание. И, да - това, което ядете, оказва въздействие на половите ви мераци. Антисекс храните са на всички места към нас, без да подозирате.

Пържената храна

Непрекъснато се приказва за вредата от мазнината, в която се пържи храната, за здравето и тонуса. Лишаването от естествената интензивност на тялото се отразява зле и на половия живот.

Соевото мляко

 Соевото мляко е антисекс храна

Макар да не е известен хранителен артикул на масата на средностатистическия жител, соевото мляко за вегетарианците е нещо постоянно присъстващо на трапезата. То е част от здравословната диета, само че наред с позитивните страни, има и някои дефекти. Защо е нежелано за консумация преди секс? Соевото мляко съдържа растителни естрогени, а това трансформира хормоналния декор на организма. Ако естрогените поначало са на по-високо равнище, ще се получи хормонален дисбаланс, който ще понижи способността сексът да бъде удоволствие. Затова при неявяване на съществени учредения за избор на това мляко като опция на кравето заради алергии или други здравословни аргументи, е добре соевото мляко да се смесва с нормално и по този начин да се добави в чая или кафето заран.

Сиренето и сладоледът

Млечните артикули намаляват общия тонус и усилват отрицателните прояви на месечния цикъл при дамите, деянията са прекомерно неприятни - конвулсии, отичане на корема и други. Разреждането на тяхната консумация е метод да се контролират нещата.

 Алкохолът е антисекс храна

Алкохолните питиета

Малките количества от тези пристрастяващи питиета не биха повлияли, дори са метод за унищожаване на вътрешни бариери и ограничавания, само че злоупотребата с алкохола потиска половото предпочитание. Освен това водят до обезводняване, а физическият дискомфорт основава съществени спънки пред интимния живот.

Готовите храни

Всички фаст фууд храни са обработени с химикали, а те провокират хормонален дисбаланс. При предпочитание за изразходване на сандвичи, те могат да се подготвят и в домашни условия с пресни артикули. Лимитът на готовите хамбургери и хотдог е 3 порции на седмица.

Сладкишите

 Сладкото е антисекс храна

Сладкото в дребни количества освен не е нездравословно, само че и се предлага, с цел да обезпечи въглехидрати на тялото. Ниското полово предпочитание обаче може да бъде непредвидена последица от несъразмерната консумация на бонбони и сладки. Те покачват равнищата на кръвна захар, а това отстранява половия апетит.

Питейната вода

Може би най-изненадващата причина за неналичието на полово предпочитание може да бъде питейната вода от чешмата. За нейната стерилизация обаче се употребяват средства, които изцеждат виталната сила. Затова е целесъобразно водата да се филтрира или превари преди пиянство.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР