За повечето хора, частните самолети, като например струващия 65 милиона

...
За повечето хора, частните самолети, като например струващия 65 милиона
Коментари Харесай

Boeing 747-8 VIP | Най-големият и най-луксозен частен самолет в света

За множеството хора, частните самолети, като да вземем за пример струващия 65 милиона $ Gulfstream G650 или серията Bombardier Global са въплъщение на лукса що се отнася до пътешестване със аероплан, само че има и такива, които оферират повече от това. Конвертирани самолети в частни въздухоплавателни дворци. За да отговори на това търсене, Airbus и Boeing започнаха продажбата на " ВИП " версии на техните самолети под марките Airbus Corporate Jet и Boeing Business Jet. Докато множеството от тези самолети са основани на по-малката Airbus A320 серия или модел Boeing 737, една скорошна VIP версия докара лукса до ново равнище.

Greenpoint Technologies, изпълнителен център за бизнес самолетите на Боинг (Boeing Business Jest - BBJ), показа за първи път в промишлеността 747-8 VIP, аероплан с интериор за конфиденциални клиенти.
Самолетът 747-8, който нормално може да транспортира до 450 души като пътнически аероплан, в своята ВИП трансформация предлага интериор и функционалности, които биха могли да създадат всеки различен частен аероплан да наподобява несъвършен.

Самолетът Boeing 747-8 е вторият по величина пътнически аероплан в света след Airbus A380 макар, че 747-8 е по-дълъг. В този ред на мисли 747-8 VIP предлага 444.63 кв. м. повърхност вътрешно пространство с 747-8 Aeroloft версия, предлагаща спомагателни 36.51 кв. м.
Boeing 747-8 VIP е първото по рода си въздухоплавателното средство, което е подложено на такова персонализиране. Той разполага с огромен хол, столова за 14 посетители и два просторни къта с мека мебел, ниски маси, както и огромни тв приемници. Допълнителните улеснения включват 4 локален аснсьор, частен офис, каюти за посетители със лични бани и необятен основен апартамент с панорамна панорама, независима всекидневна и забележителна по величина баня. 

След като този „ замък в небето “ е реалност в самолетната промишленост, то мнозина ще си зададат въпроса: Възможно ли е към този момент летенето в първа класа да се назова първокласно?

Снимки ~ © Greenpoint Technologies

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР