За повечето българи актрисата Катерина Евро е постоянен източник на

...
За повечето българи актрисата Катерина Евро е постоянен източник на
Коментари Харесай

Катето Евро натъжи България с думи за края си, притеснява се кой ще гледа домашните й любимци

За множеството българи актрисата Катерина Евро е непрекъснат източник на положително въодушевление, развлечение и ваучър. Тя в действителност е забележителна в поддържането на този облик пред публиката. Като всеки обаче и за нея има моменти на нерадостни мисли.
Катерина Евро разгласява в Инстаграм доста благ и покъртителен пост отдаден на нейното куче Рей. От него обаче се схваща, че звездата на комедията е спохождана от мисли за най- неприятното.
Евро споделя, че се тормози какво ще стане с Рей и другите й кучета, в случай че към този момент не е на този свят и загатва, че към този момент не е в първа младост, написа Vihrogon.
Разбира се, сходни мисли не са непознати на всички стопани на домашни любимци, които са привързани към тях.
Доза скептицизъм и минорни мисли за бъдещето обаче се видяха и в други скорошни изяви на Катерина Евро, да вземем за пример в предаването на Мартин Карбовски B YouYube.
От друга страна, актрисата към момента има гения и ентусиазма да се раздава на дансига. Заедно със сина си Сашо Кадиев тя демонстрира сила на дансинга и купонджийски дух в нов рекламен клип за верига заведения за хранене. Катето Евро се похвали с видеото, което показа в персоналния си профил в Инстаграм.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР