За последното денонощие още 34 болни са загубили живота си

...
За последното денонощие още 34 болни са загубили живота си
Коментари Харесай

Белгия отчита нови 34 смъртни случая, епидемията достигна 4269 души

За последното денонощие още 34 заболели са изгубили живота си от Ковид-19 в Белгия, оповестиха през днешния ден здравните управляващи. Досега жертвите в страната са 122, а общо инфектираните са 4269, демонстрират данните.

На конференция представители на министерството на опазването на здравето прецизираха в отговор на въпрос, че броят на жертвите не обгръща хората, умряли вкъщи. Те разясниха, че към този момент нормално не се вършат проучвания на тленни остатъци за болест с Ковид-19.

Новоустановените заболели за последното денонощие са 526, от които 256 са били признати в болница. Досега в здравните заведения са настанени 1859 души, от които 381 са в незабавните отделения. Досега 410 души са били изписани от болница с усъвършенствано здраве.

Не е време да се радваме на слънчевото време, стойте допустимо най-вече вкъщи, разхождайте се покрай дома, разчитаме на вас, приканиха белгийските управляващи. Те упорстват към лечебните заведения да се насочат единствено тези, на които това е било предложено от персоналния доктор, добавя Българска телеграфна агенция.

NOVINI.BG ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2176  На живо: Медицинският съвет към Министерски съвет с първи брифинг На живо: Медицинският съвет към Министерски съвет с първи брифинг  Удължават ваканцията поради COVID-19? Удължават ваканцията поради COVID-19?  Хърватия и Босна и Херцеговина възнамеряват понижаване на заплатите Хърватия и Босна и Херцеговина възнамеряват понижаване на заплатите
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР