Полицията разкри две оранжерии за марихуана в Добричко. Това съобщиха

...
Полицията разкри две оранжерии за марихуана в Добричко. Това съобщиха
Коментари Харесай

Разкриха две оранжерии за марихуана в Добричко

Полицията разкри две оранжерии за марихуана в Добричко. Това оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Проведена е профилирана интервенция на 31 май и 1 юни на територията на региона. В хода на акцията е тестван някогашен животновъден комплекс в региона на град Тервел.

Там са открити две пространства, обособени за развъждане на растения от рода на конопа. Служителите на Министерство на вътрешните работи намерили и иззели 102 растения в друг стадий на развиване, както и 2 кг суха тревна маса.

В хода на акцията е тестван и парцел в село Владимирово. Криминалистите попаднали на съоръжение за създаване на наркооранжерия - въздухопроводи, вентилационни кутии с ел. мотори, филтри, лампи и други уреди.

Установени са и 119 саксии с растения от рода на конопа в друг стадий на развиване в гориста околност в землището на с. Бенковски. Поливането им се е правило чрез построени системи за напояване, от мястото са конфискувани и торови смеси.

Три лица са задържани. Това са мъже на 33, 46 и 58 години. Те са привлечени в качеството на обвинени. На най-възрастният от тях е наложена мярка за неотклонение " подписка ". Спрямо другите двама следва внасяне на искане за налагане на мярка за неотклонение " задържане по стража ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР