За последните 10 дни Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР)

...
За последните 10 дни Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР)
Коментари Харесай

МВР спря от движение 52 шумни автомобила и 5 мотора

За последните 10 дни Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) спря от придвижване 52 автомобила и пет мотоциклета. Те са ръководени най-често от водачи на възраст сред 20 и 30 години, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

В столицата е в ход полицейска акция, целяща да откри транспортни средства с противозаконни промени в изпускателните им системи. Нарушителите се движат най-вече нощем по булевардите, които разрешават насърчаване на високи скорости - „ Черни връх “, „ Ботевградско шосе “, „ България “ и „ Околовръстен път “. Форсирайки моторите, те издават звук над допустимите правила за градска среда, разясниха от Министерство на вътрешните работи.

Моторните транспортни средства са спрени от придвижване до премахване на проблемите, а на водачите са формирани актове с закрепена санкция в размер на 200 лв., показват от Столична дирекция на вътрешните работи.

От полицията допълват, че контролът ще е всекидневен.

Един човек е умрял, а 43-ма са ранени при произшествия в страната през последното денонощие, заяви по-рано Министерство на вътрешните работи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР