За последната половин година Георги, който на 17 септември стана

...
За последната половин година Георги, който на 17 септември стана
Коментари Харесай

Къде изчезна синът на Румен Радев

За последната половин година Георги, който на 17 септември стана на 19 години, е разгласил единствено една-единствена своя фотография, на която е с изменена визия и нова прическа

Георги Радев – синът на президента Румен Радев, към този момент повече от 6 месеца се укрива в обществените мрежи и на процедура е като липсващ от общественото пространство. 19-годишният юноша затри всичките си следи в интернет и изпадна в безспорна конспиративност незабавно откакто приключи XII клас през май месец тази година. Той бе зрелостник в столичното 138 СУЗИЕ „ Проф. Васил Златарски “, където се дипломира дружно с испанската паралелка. След това обаче не е ясно дали е траял образованието си в по-горна степен, защото не е вписал на никое място дали и в кой университет е студент. Имената му липсват и от описите на кандидат-студенти от последната акция от тази есен в по-големите ВУЗ-ове у нас. Възможно е да се е записал да учи и в чужбина като множеството наследници на политическата класа у нас, написа вестник Ретро.

За последната половин година Георги, който на 17 септември стана на 19 години, е разгласил единствено една-единствена своя фотография, на която е с изменена визия и нова прическа. На фрагмента младежът театралничи с черни облекла посред нощна конюнктура и с намусен взор. Вече година той е надалеч и от спортните среди, откакто изненадващо се отхвърли от футболната си кариера и се раздели с фантазията си да бъде новият Димитър Бербатов. През предходната година наследникът на президента бе част от тима на ЦСКА до 19 години, само че изкара единствено един сезон в отбора, откакто евентуално не е могъл да се наложи в школата на „ алените “ и да покрие високите условия на треньорите. В академията на ЦСКА е известно, че се държи извънредно доста на дисциплината. А тя през годините нееднократно е създавала проблеми на Георги, който още от възпитаник се забъркваше в разнообразни кавги, боеве и изцепки.

В последна сметка той записа единствено един мач като титуляр за младежкия тим на ЦСКА и по-късно кариерата му пропада, въпреки да тренираше футбол в продължение на години от ранна детска възраст, а преди този момент да бе звезда в частния клуб „ Барокко “. Все отново обаче синът на президента продължава да е футболен ентусиаст, нищо, че не е деен състезател.

Другата му пристрастеност са мощните коли и високите скорости. Той е притежател на лъскаво черно ауди, което бе подарък за пълнолетието му от родителите му – президентът Радев и някогашната му брачна половинка Гинка Кесякова. Още на първия месец, в който се снабди с автомобила, Георги направи леко ПТП на софийски бул. и попадна в сводките на Министерство на вътрешните работи. Явно продължава да бъде не напълно безупречен водач, тъй като информация демонстрира, че автомобилът му е без платена винетка и също така има висяща санкция за превишена скорост в размер на 70 лв., която му е наложена още през април тази година, когато е бил сниман от камера.

Георги има и по-голяма сестра Дарина, която е студентка в НАТФИЗ и за разлика от него обича да притегля вниманието върху себе си с провокативни фотосесии.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР