За последната година думите загубиха смисъл в политиката. Управляващите и

...
За последната година думите загубиха смисъл в политиката. Управляващите и
Коментари Харесай

ГЕРБ: Думите в политиката отново трябва да имат смисъл

" За последната година думите изгубиха смисъл в политиката . Управляващите и политиците приказват едно, а вършат друго. Остра изразителност срещу " Газпром ", а в това време продължаваме да купуваме съветски газ с съветски медиатори ". Това съобщи заместник-председателят на Политическа партия ГЕРБ Томислав Дончев пред публицисти след регистрацията на ГЕРБ-СДС в ЦИК..

По думите му главната им задача е да прекратят " политическата шмекерия и думите в политиката още веднъж да значат нещо " .

" За нас огромната цел е да върнем огромна част от доверието на българските жители . Ще водим спокойна, рационална акция. Ще предлагаме излаз от всички рецесии, в които е затънала България ", добави Дончев.

" Ще търсим и свежи попълнения в листите ни. Една партия би трябвало да се развива непрестанно. Политическите сюжети се сменят, излизат нови тематики и ще търсим още потвърдени хора и експерти, с които да допълним листите ", сподели още той.

ГЕРБ-СДС подаде документи за регистрация в ЦИК за предварителните парламентарни избори на 2 октомври. Документите бяха импортирани от заместник-председателят на партията Томислав Дончев, административният секретар Цветомир Паунов и водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов, защото двете обединения още веднъж ще се явят като коалиция. 

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР