За поредно лято старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров

...
За поредно лято старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров
Коментари Харесай

Поне петима напускат Ботев

За следващо лято старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров ще бъде заставен да гради нов тим. След провалянето от Локомотив (Пловдив) за купата наставникът на " канарчетата " съобщи, че към момента няма изясненост по отношение на бъдещето на някои от главните играчи.

Поне петима се чака да изоставен след края на сезона. Между тях са и двамата вратари - Даниел Кайзер и Иван Чворович. Техните контракти изтичат и не са подновявани. На поляка е препоръчан нов котракт, само че към този момент двете страни не могат да стигнат до съгласие. Неучастието на " жълто-черните " в Лига Европа ще наклони везните в посока изхода за Кайзер. Опция пред него са Левски и Лудогорец. Чворович пък не е получил предложение за нов контракт и си потегля като свободен сътрудник. Ботев към този момент притегли пазач. Това е резервата в Берое Георги Аргилашки.

Почти несъмнено през това лято ще бъдат продадени двамата най-конвертируеми играчи - Тодор Неделев и Кристиан Димитров. Тошко подписа неотдавна нов контракт до лятото на 2021 година, само че това не трансформира опцията за негов трансфер. И двамата са в проектите на ЦСКА-София.

Антон Карачанаков пък се чака да бъде освободен. Той даже не бе в групата за финала за купата с Локомотив. Карачанаков пристигна през зимата в Коматево, само че по този начин и не убеди, че заслужава да остане. В 11 турнирни мача той не вкара нито един път. Записа и един дуел за купата, още веднъж без попадение. Тепърва в Ботев ще има среща по отношение на селекцията и проектите за новия сезон.

" Тема Спорт "
Първа лига 8 кръг, събота 18 май  Черно море 15:30предстои  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР