За поредната абсурдна ситуация във Видин алармираха местни шофьори. Огромна

...
За поредната абсурдна ситуация във Видин алармираха местни шофьори. Огромна
Коментари Харесай

Ценков, събуди се! Огромна дупка зейна в центъра на Видин, шофьори чупят колите си /снимки/

За следващата неуместна обстановка във Видин сигнализираха локални водачи. Огромна дупка е зейнала в центъра, в която водачите чупят колите си, споделиха те в група във фейсбук.
Трапът се намира на изострен завой в кв. "Бонония ", а с цел да се отличава личен състав от непосредствен магазин е поставил знаци, защото от общината още веднъж не вземат отношение. Вчера в нея е пропаднал с колата си гражданин на града, който е покъртен от безхаберието на локалната администрация.
"Много желая някой наблюдател общински да ми изясни, че пребивавам у Перлата! Че да ми стане едно леко на душата. Джоба ми към този момент олекна ", написа той.
Преди два дни жертва на трапа е станала и негова съгражданка, която споделя, че дълго време не е съумяла да изкара колата си от дълбоката "пропаст ".
Вероятно от далаверите с "човек на индивида " в общината, не остава време за разрешаване на проблемите на видинчани, които живеят в град с потрошени площадки и зейнали кратери. А до момента в който доктор Цветан Ценков обезпечава себе си, практикувайки специалността си в работно време и пренебрегвайки кметските си отговорности, жителите на града очевидно би трябвало да се оправят сами. И тук идва въпросът за какво въобще се кандидатира докторът за градоначалник и дали хората, които гласоподаваха за него не направиха най-голямата си неточност?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР