За поредна година водолази в рамките на „Да изчистим България

...
За поредна година водолази в рамките на „Да изчистим България
Коментари Харесай

Морето при Созопол: Боклуци или артефакти ще останат от нас за поколенията?

За поредна година водолази в границите на „ Да почистим България заедно” доброволци ще чистят морското дъно при Созопол.

Миналата година от водата беше извадено съоръжение, задоволително за цяла кухня.
„ Да почистим България дружно ” за осми път у нас Най-мащабната доброволческа самодейност у нас
„ Вчера при огледа видяхме доста забавни неща, в този момент следва тяхното изплъзване от морето – много железни предмети,останки от риболовни уреди, гуми от камиони и трактори. Случайно попаднахме и на исторически находки, които бяха паралелно с боклуците”, описа уредникът Найден Недев.
Снимка: bTV
Мултимедийният публицист на bTV Новините Ладислав Цветков също се гмурка с водолазите, като той разяснява, че замърсяването на морската среда е световен проблем.
Снимка: bTV
„ Тук има вековна история и огромна дълбочина на културни пластове. Тези находки, затрупани с гуми, са една тъжна панорама. Оказва се, че ние, с нашето съвременно общество и нашите искания, какъв културен слой оставяме? Гуми и отпадъци!”, означи той.

Да почистим България дружно 2019 Български олимпиец от Сараево 84 провежда чистенето в Юндола И сънародниците в Чикаго чистят своята „ Малка България ” „ Да почистим България дружно ” за осми път у нас Известни са спечелилите в детския конкурс за афиш на „ Да почистим България дружно " „ Да почистим България дружно " с самодейност за засаждане на дървета на мястото на изгоряла гора " Балкан " още веднъж поддържа " Да почистим България дружно " (ВИДЕО) " Да почистим България дружно ”: Остават 5 дни до старта Студенти се причисляват към акцията " Да почистим България дружно " Природен парк „ Витоша ” още веднъж ще се включи в „ Да почистим България дружно ” Дигитална карта направлява и осведоми доброволците в „ Да почистим България дружно “ Детската писателка Радостина Николова: „ Да почистим България дружно “ ни направи единни в обща цел " Да почистим България дружно ": Талисманът Зеленко на посетители на младежите в Бургас Viber стикери, чатбот и занимателна куиз-игра допълват акцията „ Да почистим България дружно " Кампанията на bTV „ Да почистим България дружно ” се разраства Кампанията на bTV " Да почистим България дружно " става още по-голяма „ Да почистим България дружно " започва на 14 септември
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР