За поредна година вицепрезидентът беше гост на церемонията по връчване

...
За поредна година вицепрезидентът беше гост на церемонията по връчване
Коментари Харесай

Вицепрезидентът Йотова връчи на млади българи годишните награди на фондация „Еврика“ за високи постижения

За поредна година вицепрезидентът беше посетител на церемонията по връчване на годишните награди на фондация „ Еврика “ за достижения в науката, за млад откривател, млад управител и млад фермер. 34 години фондацията дава стипендии на даровити и изявени в науката и техниката възпитаници и студенти.

На годишната гала бяха отличени младежи за достиженията им в науката, за изобретения с огромно публично значение, за достижения в ръководството на икономически организации, за високи резултати в развиването на селското стопанство.

Вицепрезидентът благодари на управлението на фондация „ Еврика “ за упоритостта и постоянството. „ Вие потвърждавате, че когато има екип от хора, които мислят в една посока и за положително, триумфите са наложителни. Имате нашата поддръжка “, посочи в приветствието си. Тя акцентира и поддръжката на университетите, научните среди, бизнеса за задачата на фондацията.

„ Вие сте разбрали най-важното – по този начин би трябвало да живее живота си човек, че да остави диря след себе си, делата му да продължат и след него “, обърна се вицепрезидентът към младежите.

„ Длъжници сме ви, тъй като към момента не съумяваме да създадем България страна, в която разпоредбите имат значение, постоянна страна, в която да развивате капацитета си и активността ви не потъва в злободневието, а е оценена почтено “, уточни Йотова, оповестяват от прессекретариата на президента.



Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР