За поредна година Сдружение „Д-р Анка и Петър Балеви“ отпуска

...
За поредна година Сдружение „Д-р Анка и Петър Балеви“ отпуска
Коментари Харесай

Сдружение отпуска годишна стипендия за млад учен в здравния сектор

За поредна година Сдружение „ Д-р Анка и Петър Балеви “ отпуска стипендия за млад академик в региона на клиничната медицина, стоматология и фармация, оповестиха от МУ – Пловдив.

Тя се присъжда на един участник посредством състезанието и е ориентирана към докторанти, студенти и специализанти на възраст до 35 години към датата на подаване на документите. При липса на подобаващ претендент може да не се отпусне стипендия през съответната академична година, а също по този начин при две еднообразно положителни разработки и равни други условия, стипендията може да се раздели на двама обособени участници по равно, показват уредниците.

Стипендията е предопределена единствено за физически лица за създаването на авторска научна разработка. Тя се отпуска на два стадия, в две равни елементи през 6 месеца и е с общ размер 5000 лв., прецизират те.

Победителят ще се дефинира след показване на научна разработка под формата на есе и следващо събеседване, които ще се правят оценка от учредителите на Сдружение „ Д-р Анка и Петър Балеви “.

Конкурсната разработка включва обобщение до 300 думи на български и британски език и настрана есе на български език с размер от 3 до 10 общоприети страници (1800 знака на страница). В този стандарт не се включва употребяваната и представена литературна информация. Няма ограничаване във типа и размера на шрифта, както и оформянето на страниците. Включването на таблици и фигури в научната разработка е по избор.

При оформяне на крайната оценка на направените оферти огромно значение има потреблението на богат речник и книжовен български и британски език, акцентират уредниците и допълват, че до събеседване с учредителите на сдружението ще бъдат позволени единствено единични претенденти.

Предложенията за научни разработки се подават на електронен адрес [email protected]

Конкурсните разработки се подават до 11 март 2022 година в това число.

Първата част от стипендията се отпуска на 25 март 2022 година, а втората след авансово показване на напредъка по реализирането на научната разработка в границите на 6 месеца от отпущането на първата част.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР