За поредна година Регионалната библиотека Пенчо Славейков във Варна организира

...
За поредна година Регионалната библиотека Пенчо Славейков във Варна организира
Коментари Харесай

Варненчета ще опознават професиите в Регионалната библиотека

За поредна година Регионалната библиотека " Пенчо Славейков " във Варна провежда летни занимания за деца на тематика " Професия Мечтател ", научи Moreto.net.

От 10 ч. в разнообразни дни от месец юли, децата ще имат опция да опознаят другите специалности и да научат повече за тях.

Първата дата е 3-ти юли, тогава за малчуганите е очакван филм " Да се срещнем с специалностите ", както и презентация на тематика " Имена на специалностите и признаци за тяхното групиране ".

На 10-и юли децата ще могат по едно и също време да учат и да се забавляват посредством интерактивна игра " Дърво на специалностите " и игра с карти " Какво знам за специалностите ".

Следващата планувана дата за занимания е 17-ти юли. Тогава децата могат да създадат колаж на специалностите - апликиране, както и да вземат решение кръстословици на тематика " Отгатни специалността ".

24-ти юли е последният ден за опознаване на специалностите. За тогава е планувана спортна игра " Професията откри и играта завоюва ". Децата ще могат да покажат и своите креативен качества като би трябвало да нарисуват мечтаната специалност.

Летните занимания се провежда от Регионална библиотека " Пенчо Славейков " взаимно с Центъра за поддръжка на личностно развиване – Център за кариерно насочване - гр. Варна. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР