За поредна година Пощенска банка подкрепя иновациите в сектора на

...
За поредна година Пощенска банка подкрепя иновациите в сектора на
Коментари Харесай

Пощенска банка кани предприемачи и стартъп компании в третото регионално състезание за финансови технологии − Beyond Hackathon

За поредна година Пощенска банка поддържа нововъведенията в бранша на финансовите услуги и кани свои сътрудници да се включат в третото районно съревнование за създаване на финансови технологии − Beyond Hackathon . Банката кани за присъединяване стартъп компании и хора от България, работещи в областта на финансовите технологии − софтуерни разработчици, графични дизайнери, анализатори на данни и експерти по бизнес развиване и маркетинг. Инициативата ще се състои в Центъра за нововъведения на Юробанк в Атина от 22 до 24 юни 2018 година

До 20 районни тима ще получат билети за събитието тази година и опция да се състезават за 2 парични награди, надлежно в размер на 7 000 и 3 000 евро. Освен това, според от оценката на журито и избраните условия, спечелилите ще могат да станат част от програмата на Startupbootcamp Fintech Лондон и да доразработят продукта си взаимно с Юробанк.

По време на тридневното събитие участниците от района ще имат опция да чуят вдъхновяващи представители на международно равнище, да получат препоръки от специалисти в областта на бизнеса, дизайна, технологиите и връзките и да показват своята концепция на жури от бизнесмени, вложители и топ мениджъри на Юробанк, които ще дефинират спечелилите. Примерни области, в които могат да бъдат препоръчани новаторските решения, са привличането на клиенти, преданост и ангажиране на потребителите, помощ за бизнеса на дребните и междинни предприятия, цифровизация и трансформиране на банкирането по отношение на интернет и блокчейн технологиите.

Досега в районното съревнование са кандидатствали за присъединяване над 320 бизнесмени от Гърция, България, Румъния, Сърбия и Англия от общо 52 тима. 7 новаторски хрумвания са наградени, от които 6 с парични награди и една специфична, обвързвана с внедряване на новаторско решение в Юробанк. В първото издание на надпреварата екипът на Imperia Mobile от България се класира на трето място измежду най-хубавите тимове. Нашите сънародници завоюваха третото място с новаторското си решение iBank, което впечатли журито с функционалности като добавена действителност, заплащане с пръстов отпечатък, сканиране на кредитни и дебитни карти с камера на телефона за логин в приложението и нов метод за пряк трансфер на средства сред консуматори на банката, употребяващи приложението.

Регистрацията към този момент е отворена. Всички искащи могат да се запишат за присъединяване в Beyond Hackathon на https://www.beyondhackathon.com/en. Повече информация скоро ще бъде оповестена и на фейсбук страницата на Пощенска банка: https://www.facebook.com/PostbankBG.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР