За поредна година Пощенска банка беше определена като най-добрата банка

...
За поредна година Пощенска банка беше определена като най-добрата банка
Коментари Харесай

Пощенска банка отново е най-добрата банка попечител у нас

За поредна година Пощенска банка беше избрана като най-хубавата банка настойник в България. Признанието идва от влиятелното международно издание за финансови пазари, ръководство на активи и капиталова активност. Списанието изготвя всяка година ранглиста на банките, предоставящи попечителски услуги, която базира на изследване, направено измежду клиентите на финансовите институции.

Според настоящите резултати, оповестени и оповестени от Global Custodian, Пощенска банка изрично господства и още веднъж затвърждава лидерската си позиция, като показва впечатляващи числови оценки, които са по-високи освен от тези на останалите съперници, само че и от междинните за пазара на попечителски услуги в България.

Global Custodian прави оценка общо 10 индикатора, като в разбора си за миналата година показва, че особено в категориите „ Регулации и законосъобразност “ и „ Съхранение на активите и ръководство на риска “ Пощенска банка отбелязва растеж, който е незабравим даже по отношение на междинните стойности на световния пазар.

„ Това самопризнание е извънредно скъпо за нас, тъй като то отразява мнението и отношението на нашите клиенти. Високите резултати са доказателство за сполучливите ни старания да предоставим съвършената услуга, която носи оптималната задоволеност на потребителите. За да отговорим на динамичността в бранша, непрестанно влагаме в новаторски технологии и развиваме професионалните качества на екипа. Възприемаме първото място в тази влиятелна ранглиста като отговорност към високите упования на нашите клиенти и сме окуражени да продължим да работим със същата сила и отдаденост, с цел да защитим техните ползи и доверие “, разясняват от Пощенска банка.

От 2004 година Пощенска банка предлага цялостната гама попечителски и депозитарни услуги с високо качество на локални и непознати институционални клиенти. За да обезпечи този стандарт, от 2019 година финансовата институция разполага с нова автоматизирана софтуерна система, която изцяло покрива условията за качество, както и структурно делене на процесите по обслужване на клиентите на Фронт офис звено и оперативно звено.

Предлаганите услуги включват предпазване на потребителски портфейли от финансови принадлежности, осъществяване на сетълмент по интервенции с финансови принадлежности, осведомително обслужване и култивиране на корпоративни събития, събиране на приходи и вземания от финансовите принадлежности, контролна функционалност по отношение на спазването на нормативните и други правила.

От 2010 година Пощенска банка е извънреден представител на един от най-големите европейски депозитари – Clearstream Banking Luxembourg, и е най-голямата банка-депозитар в България − с пазарен дял от 55%, максимален брой договорни фондове, обслужвани групови капиталови схеми, а по този начин също и достъп до финансовите пазари в над 120 страни.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР