За поредна година отборната надпревара Laver Cup предложи страхотни емоции

...
За поредна година отборната надпревара Laver Cup предложи страхотни емоции
Коментари Харесай

В ритъма на танца: 63-годишният Макенроу отпразнува зрелищно триумфа в Laver Cup

За поредна година отборната конкуренция Laver Cup предложи страхотни страсти на феновете, като кулминационната точка беше отдръпването на Роджър Федерер от професионалната тенис сцена. Легендарният швейцарец избра да изиграе последния си мач дружно с Рафаел Надал, а срещата провокира вълна от страсти у всички в зала " О2 Arena ".

Федерер беше изпратен на специфична гала, в която получи небходимото почитание от своите сътрудници и почитатели, като след това остави останалите членове на европейския тим да решат ориста на купата. Те обаче не можаха да донесат един финален трофей на Маестрото, тъй като представителите на Света завоюваха последните три срещи от съревнованието и по този начин " алените " за пръв път победиха в историята на надпреварата.

Това се случи, откакто Франсис Тиафо отрази цели четири мачбола против Стефанос Циципас и по този начин извоюва крайния триумф в интерес на отбора си. Финалната точка беше последвана от бурни празненства от страна на състезателите от Световния тим, които легнаха върху корта и започнаха да прегръщат героя си. Може би обаче най-интересната част от насладата на тенисистите беше обвързвана с реакцията на техния капитан Джон Макенроу.

63-годишният американец сподели, че не е не запомнил по какъв начин да се забавлява и се впусна в къса танцувална проява, на която несъмнено биха могли да завидят всички 20 и няколко годишни момчета към него.

John McEnroe dancing after eam World wins the Laver Cup
— Mike Jones (@MikeJones07079)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР