За поредна година маркетинговата компания Hopper HQ направи класация за

...
За поредна година маркетинговата компания Hopper HQ направи класация за
Коментари Харесай

Кой измести Кайли Дженър по приходи от Instagram?

За поредна година маркетинговата компания Hopper HQ направи ранглиста за най-богатите звезди в Instagram . Класацията е направена въз основата на броя на почитателите, ангажираността им и честотата на изявленията.

Докато Кайли Дженър бе отпред на тази ранглиста през последните две години, то тази първото място е заето от Дуейн Джонсън . Според Hopper HQ артистът печели по $1 015 000 за един пост в Instagram. Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@kyliejenner) on Jul 7, 2020 at 3:31pm PDT

Припомняме ви, че Дуейн „ Скалата “ Джонсън оглави класацията на сп. Forbes за най-високоплатения артист за 2019 година По данни на списанието той е спечелил близо $90 млн. предходната година преди данъчно облагане.

Кайли Дженър, която сп. Forbes упрекна във подправяне на статута си на най-младия милиардер в света, се подрежда на второ място в класацията на Hopper HQ с облага от $986 000 за пост в Instagram.

Първите 10 места са заети от четирима мъже и шест дами. След Дуейн Джонсън и Кайли Дженър в челните позиции за най-богатите звезди в Инстаграм се подреждат Кристиано Роналдо с облага от $889 000 за пост, Ким Кардашиян с облага от $858 000 и Ариана Гранде с $853 000.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР