За поредна година Френско-българската търговска и индустриална камара беше домакин

...
За поредна година Френско-българската търговска и индустриална камара беше домакин
Коментари Харесай

Новото Божоле пристигна и в София


За поредна година Френско-българската комерсиална и индустриална камара беше хазаин на най-очакваното и най-голямото бизнес събитие за годината - Посрещането на новата годишна продукция Божоле Нуво. На 16ти ноември 2023 година повече от 1500 гости от бизнес, институционални и дипломатически среди се събраха, с цел да отпразнуват идването на фамозното вино Божоле Нуво.

Събитието беше намерено от господин Стефан Делайе, ръководител на ФБТИК, госпожа Весела Тодорова-Мозеттиг, шеф на ФБТИК, госпожа Илияна Йотова, вицепрезидент на Р. България, Н.Пр. господин Жоел Мейер, дипломат на Франция в България и господин Добромир Добрев - член на УС на ОББ, общоприет сътрудник на събитието.

В края на церемонията тържественото бе отворена и първата бутилка Beaujolais Nouveau - знаменателна традиция, която символизира стартирането на пазара на най-свежото и витално вино от района на Божоле. Гостите се любуваха на неповторимия усет и мирис на тазгодишната годишна продукция, в композиция с изискана френска кухня, до момента в който слушаха изпълненията на Вера Шандел и Ангел Заберски Трио.

„ Празникът Beaujolais Nouveau е освен това от винено събитие, това е платформа, на която бизнес водачи, дипломати и специалисти от институционалните среди се събират, с цел да основат значими контакти “, сподели Стефан Делайе, ръководител на ФБТИК. „ Тазгодишното събитие надмина всички упования, показвайки трайната съгласуваност на нашата бизнес общественост. “

Сред гостите бяха видни персони от разнообразни промишлености, дипломатически представители и ръководители на локални и интернационалните корпорации. 

„ Щастливи сме, че сме уредници на най-голямото бизнес събитие в България. Ежедневно работим в поддръжка на френско-българските връзки и на бизнеса като цяло, а събитието Beaujolais Nouveau e кулминационната точка на нашите старания. Компаниите могат да не престават да разчитат на нас, както за подкрепяне на тяхната активност, по този начин и за основаване на значими контакти “, добави Весела Тодорова-Мозеттиг, шеф на ФБТИК.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР