За поредна година децата на ФК "Дунав 2016" /Селановци/ бяха

...
За поредна година децата на ФК "Дунав 2016" /Селановци/ бяха
Коментари Харесай

Росен Добрев помогна на децата на Дунав/Селановци/ да отидат на лагер в Етрополе /снимки/

За поредна година децата на ФК "Дунав 2016 " /Селановци/ бяха зарадвани с лагер в Етрополе. На разположение на тима беше базата на Христо Стоичков, както и хижа „ Старопланинец “, която още веднъж беше хазаин.
Още с идването в Етрополе селановските деца, родени 2003-2004 година, изиграха мач с децата на "Локомотив " /София/, с треньор Юли Петков. Столичани бяха с съсловия над "Дунав " и победиха с 6:3. По-добрата физика на столичани и умората от пътуването се отразиха на селановчани. Следобедът беше извършена подготовка.
В събота имаше крос и физическа подготовка, а от 11 часа се изигра мачът сред родените 2005 година деца на "Дунав 2016 " и "Ферион " /София/. Селановчани победиха с резултат 3:1.
Последва среща сред родените 2005 година деца на Селановци и "Локомотив " /София/, с треньор Жоро Борисов. Този мач се изигра пред многочислена аудитория и беше най-хубавият за селановчани. В него "Дунав 2016 " завоюва успеха с резултат 3:2.
Последната среща беше сред най-малките – родени 2007 година. В нея "Дунав 2016 " загуби от "Локомотив " София с резултат 2:6. За по-спокойното осъществяване на лагера за децата беше обезпечен и доктор.
Децата на "Дунав 2016 " благодарят на личния състав на хижа „ Старопланинец “ за отличните условия, на кмета на община Оряхово Росен добрев, на кметство Селановци, както и на президента на клуба за предоставената опция да пътуват за лагера в Етрополе.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР