За поредна година bTV Media Group е най-желаният работодател сред

...
За поредна година bTV Media Group е най-желаният работодател сред
Коментари Харесай

Студентите отново посочиха bTV Media Group като най-желания работодател сред медиите

За поредна година bTV Media Group е най-желаният шеф измежду всички медии у нас и от студентите. Това демонстрират резултатите от самостоятелното изследване Graduate Survey 2021, което за пети път мери репутацията на работодателите у нас по интернационален лиценз.

Малко над 4000 студенти са дали отговор на над 50 въпроса в анкета, в която показват „ кой е техният желан шеф? “ и разказват по избрани характерности аргументите за това.

За първи път авторитетното изследване класира Топ 50 в 2 категории – компании с личен състав до и над 250 чиновници, като bTV Media Group заема 11 място в категорията за над 250 чиновници.

Над 34,15% от студентите, попълнили изследването, са кандидатствали за стаж при стремежи шеф, което демонстрира освен положително познаване на компанията, само че и действително деклариран интерес и подхванато деяние - една от главните цели, които си слагат фирмите при създаване на работодателската марка.

„ От самото си основаване bTV развива сполучлива стажантска стратегия, която дава благоприятни условия за развиване и даже дългогодишна кариера в медийната група. Също по този начин, доста наши сътрудници споделят своя опит и ноу-хау със студенти като гост-лектори в разнообразни университети. Но като се изключи че подаваме ръка на младите в техния професионален път, ние имаме привилегията и да учим от тях - тъй като бъдещето постоянно стартира от през днешния ден “, разяснява Наташа Кумчева, шеф „ Човешки запаси “ в bTV Media Group.

Проучването Graduate Survey се организира всяка година от ToTheTop Agency. То е без значение, по интернационален лиценз на Modern Management Consulting, UK, и цели да съкрати дистанцията сред работодатели и студенти, като дава разширена самостоятелна информация за репутацията на всяка компания, събрала задоволителен брой интервюирани за попадане в статистически представителна извадка.

По-рано тази година класацията Employer of Choice на ToThe op Agency за повторно дефинира bTV Media Group и като най-желания шеф измежду медиите от всички претенденти.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР