За поредна година Българската социалистическа партия ще проведе своята кампания

...
За поредна година Българската социалистическа партия ще проведе своята кампания
Коментари Харесай

Над 2 млн. пенсионери ще получат и по 70 лева добавка за Великден


За поредна година Българската социалистическа партия ще организира своята акция " Солидарен Великден ". Инициативата е на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, тя беше още веднъж показана и приветствана на Националния съвет на левицата, а в нея ще се включат както народните представители от левицата, по този начин и младежите от Младежкото обединяване, както и всички структури на партията в страната.

Кампанията има за цел да помогне на безработните, бедните, обществено слабите, младите фамилии и възрастните хора и да им даде лъч вяра за идните светли празници. Корнелия Нинова прикани към демонстрация на съпричастност, взаимност и човещина, изключително в тези тежки времена на рецесии и война. " Трябва да си оказваме помощ един различен, тъй като това е същинският смисъл да си човек ", съобщи тя.

Като част от обществения пакет на левицата тази година всички над 2 млн. пенсионери ще получат и по 70 лв. добавка към пенсията си за Великден.

Корнелия Нинова подсети, че с изключение на на най-нуждаещите се, тази самодейност има за цел да подтиква и да помогне на българското произвеждане и производители, като се закупят артикули родно произвеждане. По този метод ще се подкрепи и българският бизнес.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР