За пореден случай на агресия на пътя съобщават от полицията

...
За пореден случай на агресия на пътя съобщават от полицията
Коментари Харесай

Отново агресия на пътя: Разгневен шофьор наби млад водач на кръстовище

За следващ случай на експанзия на пътя оповестяват от полицията в Пловдив. 23-годишен мъж позвънил на тел. 112, откакто към 18.00 ч. в сряда бил засечен от лек автомобил „ Мерцедес “ на кръстовището сред бул. „ България “ и бул. „ Цар Борис III Обединител “ в Пловидв. От въпросната кола незабавно слязъл лидер, отправяйки обиди и закани, блъснал го и счупил едно от страничните огледала. Малко по-късно причинителят – 46-годишен мъж е открит и арестуван в полицейския арест.

Неправоспособен лидер пък е задържан след опит да осуети полицейска инспекция. Около 19.10 ч. нощес, в бранш „ Пътна полиция “ постъпил сигнал, от сътрудниците им в Хасково, че лек автомобил „ Фолксваген “ не е спрял за инспекция и траял по Автомагистрала „ Тракия “. Минути по-късно е засечен, само че още веднъж не стопира на подадения светлинен и звуков сигнал. Последвало гонене до ул. „ Калина “ в Пловдив, където водачът опитал да се укрие. На място са открити двама негови спътници, не след дълко е хванат и нарушителят – престъпно проявен и осъждан 28-годишен мъж.

Употребил алкохол водач провокира верижна злополука през вчерашния ден на бул. „ Христо Ботев “ в Пловдив, оповестяват още от полицията. Сигналът за произшествието е получен към 07.50 ч. в бранш „ Пътна полиция “. На място било изяснено, че са взели участие три моторни транспортни средства, а първичният удар настъпил поради неспазена отдалеченост от „ Шевролет “ с 31-годишен лидер. Другите двама водачи са прегледани в болница и освободени за домашно лекуване. При отработване на случая е открито, че мъжът е седнал зад кормилото с 1,97 промила алкохол. Отказал да бъден тестван за приложимост на наркотични субстанции и не е дал кръв за химически разбор. Задържан е във Второ районно управление (на МВР), формирано е бързо произвеждане.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР