За пореден път Столична община взима спорни решения, които разделят

...
За пореден път Столична община взима спорни решения, които разделят
Коментари Харесай

Съветниците от БСП питат кмета Фандъкова колко струва на софиянци арт акцията на Боршош ”Четем за свободата”

" За следващ път Столична община взима противоречиви решения, които разделят софиянци, означават общинските съветници от групата на " Българска социалистическа партия за България ". - Подобни акции не са еднопосочно одобрявани от жителите. Затова напълно обоснован е въпросът кой дава право на заместник-кмета Мирослав Боршош еднолично да се разпорежда с парите на софиянци за сходни противоречиви начинания ".

 

Общинските съветници от Българска социалистическа партия упорстват също по този начин кметът Фандъкова да обясни дали този план е част от културния календар на Столична община, има ли направен план за арт инсталацията и с кого е в съгласие реализирането на акцията - има ли утвърждение на схемата за разполагане от основния проектант на София Здравко Здравков и от регионалния шеф Иван Кючуков.

 

Друга част от въпросите на съветниците от групата на социалистите в СОС е обвързвана с това по какъв начин и от кого са подбрани творбите и създателите, подредени на стълбите пред Паметника на Съветската войска и каква е концепцията на въпросната арт акция.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР