За пореден път щастливата звезда, под която е роден Митьо

...
За пореден път щастливата звезда, под която е роден Митьо
Коментари Харесай

Свръхдоза анаболи едва не уби Митьо Очите

За следващ път щастливата звезда, под която е роден Митьо Очите на 19 септември 1972 година, го избави от сигурна гибел. Несебърското чудовище оцеля по знамение, този път след нечовешко предозиране с анаболни препарати и последвало усмиряване на напрежението с най-тежкото успокоително – диазепамов препарат, разкрива бургаския уебсайт "Флагман ".
В петък Димитър Желязков е бил докаран в незабавния център в Несебър към 17.30 ч. Медиците там открили, че пулсът му е над 200, а за към минута кардиограмата показвала темп на сърцето, несъответстващ с живота. Кръвното му налягане ту изравнявало долната и горната граница, ту двете се разделичавали до степен, в която незабавно се стигнало до мнение, че би трябвало да се транспотира до Бургас.
Така към 18.30 ч. Очите е докаран в МБАЛ „ Сърце и мозък “ в положение сред живота и смърта. Незабавно е била включена мониторингова инсталация, която да спомогне за влизането на сърцето в темп. Близките му са били осведомени, че в случай че за 10-12 часа не могат да овладеят положението, може да се стигне до съдбовен излаз – сърдечен или мозъчен инфаркт. Последвала сериозна нощ, само че към 10.30 ч. сутринта в събота положението на наказания за наркоразпространение необут почнало да се възстановява. В 13 ч. в събота кортежът е прибрал вип пациента и са отпътували за Несебър. Митьо Очите е бил във очевидно умерено положение.
Как обаче се стига до тази обстановка?
В петък предиобед Митьо Очите не се чувствал в добра кондиция, а държал да организира всекидневната си силова подготовка. Затова решил да вземе двойна доза от хормона на растежа и от останалите анаболни препарати, които употребил по време на своята физическа подготовка. Това е довело до пренапрягане на сърдечната активност и възприятието за мощно беспокойство, тремор на цялото тяло. По своя преценка Очите решил да потисне свръхвъздействието на анаболните стимуланти с психотропно лекарство от рода на диазепамите. Предозирал и него. Според експерти е същинско знамение при сходна централизация на два типа самоизключващи се медикамента организмът да се оправи толкоз бързо и за няколко часа да се възстановява активността му.
Сега медиците поучават късметлията да чества рождения си ден на 19 септември безшумно и добродушно, да се откаже от силовите тренировки и да се върне към естествения за неговата възраст живот, в случай че желае следващата година да празнува 50-годишния си празник.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР