За пореден път разложкото полицейско управление се свързва с крайно

...
За пореден път разложкото полицейско управление се свързва с крайно
Коментари Харесай

Разследват жесток бой в полицейското управление в Разлог

За следващ път разложкото полицейско ръководство се свързва с извънредно противен случай.

Мъж от с. Краище подава тъжба до министъра на вътрешните работи Б. Рашков и до шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи ст. комисар Г. Кандев, че е бил пребит като куче в ръководството, ръководено от В. Джизов, заяви Struma.com.

Според жалбоподателя откакто е арестуван да кара пийнал на територията на Разлог.

По време на инспекцията мъжът се държал нападателно, запрлашвал, псувал, ругал служителите на реда, което наложило вкарването му в полицейската клетка. Именно след задържането му, патрулните служители на реда, станали обект на обидите, нанесли нечовечен побой на водача. Ритали го като куче на земята, твърди жалбоподателят. Намесили се сътрудници, очевидци на багра, и прекратили насилието.

След като е освободен мъжът от Краище си извадил здравно удостоверение и подготвил тъжба до институциите, след която е формирана вътрешна инспекция, която да обясни виновността на служителите на реда.
Хората в Разлог се питат, какво се случва в полицейското ръководство в последно време?!. Припомняме, че роми и българи се биха преди време, което сътвори невиждано напрежение в града, в който в никакъв случай не се е говорило за етническо напрежение.

Местното полицейско ръководство не съумя да се оправи и на помощ бяха командировани жандармеристи, които следяха за реда в града.

Тогава шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи бе Дойчин Дойчинов, който персонално се зае с казуса и приказва с двете страни в спора, зародил поради ударен пестник на дете от ромската махала.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР