За пореден път областното ръководство на Движението за права и

...
За пореден път областното ръководство на Движението за права и
Коментари Харесай

Делян Пеевски на ифтар във велинградското село Пашови

За следващ път регионалното управление на Движението за права и свободи – Пазарджик провежда благотворителна вечеря за жителите на велинградското село Пашови, написа " Монитор ". Тя е по случай свещения за мюсюлманите месец Рамазан, като измежду гостите на трансформиралия се в традиция “ифтар ”, бе националният представител и претендент за европейски народен представител Делян Пеевски. 

``
реклама

Това заяви пазарджишкият районен вестник “ Виделина “, като уточни, че Пеевски за поредна година е почел празничната вечеря и персонално е поздравил жителите на село Пашови.



Сред гостите на трансформиралата се в традиция вечеря, са били още Камен Костадинов от Централното оперативно бюро на Движение за права и свободи, депутатът Сергей Кичиков, регионалният ръководител на Движение за права и свободи Юмер Хамза, общинският водач на партията Исмаил Моллов, кметовете и общинските съветници от общината от Движението за права и свободи.

" По-късно депутатът от Движение за права и свободи и издател на " Телеграф медиа " Делян Пеевски посети и село Света Петка, където повече от час по другарски беседва с хората в дребното обитаемо място. Мнозина желаеха просто да се допрян и снимат с един от най-влиятелните хора в страната, одобрен политик, човек същински обичан и почитан от своите гласоподаватели ", написа още вестникът. В диалога си с жителите на Пашови и Света Петка Пеевски е подчертал върху смисъла на идните в неделя избори за представители на европейския парламент.

“Всички знаем, че бъдещето на една нация са младежите. Именно по тази причина, ние от Движение за права и свободи, излизаме пред Вас на тези избори с листа от млади, сполучливи и потвърдили се хора. И знам, че вие ще ни подкрепите като в неделя гласувате с №20 в интегралната бюлетина, за Движението за права и свободи ”, е призовал той, представен от " Виделина ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР