За пореден път Кристен Стюърт застана пред камерата, облечена в

...
За пореден път Кристен Стюърт застана пред камерата, облечена в
Коментари Харесай

Пак критики за Chanel – този път с Кристен Стюърт - slava.bg

За следващ път Кристен Стюърт застана пред камерата, облечена в Chanel. E, този път не просто застана, а вместо това скача на трамплин.

Кампанията е основана за сбирката пролет/лято 2020, която бе показана в Париж по време на седмицата на модата преди няколко месеца. Тогава стилните критици имаха смесено мнение за моделите, като доста от тях сметнаха работата на Виржини Виар за скучновата и прекомерно предвидима.

Негативно беше мнението и за предходната акция на марката, която бе снимана на изтъркания бял декор.

Този път фотосесията е снимана на сив декор – още веднъж прекомерно изчистен и отегчителен. Може би в опит да раздвижат (буквално) фрагментите, от марката взеха решение да нареждат Кристен Стюърт във въздуха, скачайки на трамплин.

Гримът на Chanel SS2020 беше ода на френската изтънченост

С това от Chanel показаха и по-различната страна новата си сбирка. “Дрехите са основани, тъй че да накарат дамата, която ги носи да бъде дейна. Те би трябвало да се употребяват, с цел да вършим нещо в тях, а не просто да си седим и да изглеждаме красиви”, разяснява самата Кристен.

Фотографът за фотосесията е Жан-Батист Мондино, който разяснява, че намира Стюърт за съвършената жена, която да популяризира тази акция.

Снимките можете да намерите в галерията – разгледайте ги и ни кажете какво смятате за тях и вие.

Източник: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР