За пореден път Кирил Петков оправдава собствената си некадърност с

...
За пореден път Кирил Петков оправдава собствената си некадърност с
Коментари Харесай

Севделина Арнаудова: Кирил Петков е политически немощен и некадърен!

За следващ път Кирил Петков оправдава личната си несръчност с опозицията, с моето семейство и с мен персонално, свеждайки енергийната сигурност на страната до гаражно равнище. Това написа във Facebook Севделина Арнаудова, някогашен шеф на пресцентъра на държавните управления на Бойко Борисов.

Повод бе изказването на Кирил Петков по-рано през днешния ден, когато той загатна джип, който бил даден от компанията " Аркад " на брачна половинка на Арнаудова. Петков стана комичен с глупавото повторение на изтъркани опорки и до болежка втръснали мантри, които към този момент не впечатляват никого.

Ето по какъв начин му отговори Севделина Арнаудова:
" За първи път обаче Кирил Петков осъзна, че не е на равнището на Бойко Борисов и реши да репликира мен! И 200 пъти да повтори за джипа в гаража на госпожа Арнаудова, това няма да спре инфлацията, цените на тока, горивата, храните! Това единствено демонстрира личната му политическа отпадналост и несръчност!
Ще припомня, че такива джипове имаше в гаражите на управлението на няколко министерства, в гаражите на управлението на " Булгартрансгаз ". Но казусът не е в джипа, а в индивида - т.е. в мен!
Договорите за прилагане на въпросните джипове - пикапи, са за прилагане и са подписани след приключването на плана Балкански поток, а не първоначално, както твърди Петков! С идентични по смисъл контракти са предоставени и джиповете на НСО, които Кирил Петков употребява, до момента в който върви пешком ".

 Постът на Севделина Арнаудова Постът на Севделина Арнаудова Източник: Скрийншот/Facebook
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР