За пореден път децата от община Симитли показаха, че са

...
За пореден път децата от община Симитли показаха, че са
Коментари Харесай

Страхотно представяне на децата от ФТА Веселие на МДФ Млади таланти - София 2022

За следващ път децата от община Симитли демонстрираха, че са едни от най – надарените младежи в България. Този път геният на нашата община демонстрираха танцьорите от Фолклорен танцов отбор „ Веселие “.

Те взеха присъединяване в следващото издание на Международния детски фестивал „ Млади гении “ – София 2022 година, в който демонстрираха своите страхотни танцови умения и впечатлиха всички, които имаха опцията да се насладят на тяхното изкуство.

Децата ни си потеглиха от София с доста позитивни страсти, следващо самопризнание за техния гений и гения на техните ръководители Калина и Любомир Марянски, както и с грамота и статуетка.

Международният детски фестивал на изкуствата „ Млади таланти” се организира всяка година. В него могат да вземат участие деца и младежи до 19 години от музикални, театрални, танцови обединения, школи по изобразително и приложно изкуство, фото клубове, литературни студиа, групи и сформира от всички типове просветителни институции, читалища и други. Фестивалът няма конкурсен темперамент.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР