За пореден път делото за побоя на секретаря на вече

...
За пореден път делото за побоя на секретаря на вече
Коментари Харесай

За пореден път: Отложиха делото за побоя над Пендиков, повдигнаха обвинение на втори човек

За следващ път делото за побоя на секретаря на към този момент заличеното съдружие " Цар Борис Трети " в Охрид Християн Пендиков беше отсрочено.
Причината този път е митингът на работещите в правосъдната администрация в Северна Македония, който посрещна на входа влизащите в Основния съд в Охрид. 
В правосъдната зала се появи упрекнатият Илия Спасески. Адвокатът му пристигна до съда, само че не влезе в залата с обяснението, че поддържа стачката на правосъдната администрация. 
По думите на съдията Боян Мартиноски прокуратурата е внесла обвиняване за побоя на Пендиков и против още едно лице - Борче Ангелов. Той е разпознат от Пендиков като втория участник в случилото се на 19 януари в Охрид. От записите на охранителните камери, които бяха прегледани на едно от съвещанията, се виждат две лица, които нанасят побой на Пендиков.
Обвинението към Борче Ангелов е също за нанасяне на тежка телесна щета в съучастничество,  а на идващото съвещание ще бъде решено дали двете каузи, които се отнасят до побоя, ще бъдат обединени, изясни юристът на Пендиков Стефан Камишевски. 
Следващото съвещание е планувано за 26 октомври.
Секретарят на съдружие " Цар Борис Трети " Християн Пендиков стана жертва на побой в Охрид на 19 януари, а ден по-късно беше превозен с държавния аероплан " Фалкон " за лекуване в България. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР