За пореден път бе отложено делото за побоя над Християн

...
За пореден път бе отложено делото за побоя над Християн
Коментари Харесай

За пореден път бе отложено делото за побоя над Християн Пендиков

За следващ път бе отсрочено делото за побоя над Християн Пендиков. Днес повода бе, че единият от обвинените не се яви на съвещанието в Основния съд в Охрид.

Борче Ангелов не се яви в залата, а другият дойде със забавяне, само че откакто юристът му се обади по телефона да го извика.

Адвокатът на Илия Спасески и Борче Ангелов разгласи, че и двамата са мислели, че делото е планувано за 27 март. Защитата нямаше пояснение за какво са сбъркали датата на съвещанието.

Съдията по делото изиска от полицията в Охрид и Битоля служебно да бъдат доведени на идващото съвещание обвиненият Ангелов и един от очевидците , който също не се яви в залата.
 И шестият опит да тръгне делото за побоя над Християн Пендиков се провали
И шестият опит да тръгне делото за побоя над Християн Пендиков се провали

Основният съд в Охрид отсрочи съвещанието

" Това е печелене на време и съзнателно разпъване на делото. И двамата обвинени бяха известени за датата, тъй като участваха на предходното съвещание ", уточни юристът на Пендиков Стефан Камишевски.

Той връчи на съда и психиатрична към здравната експертиза на Пендиков с рекламация за отсъждане на обезщетение за нанесени нематериални вреди.

Следващото съвещание на Основния съд в Охрид по делото е планувано за 16 април.

Припомняме, Християн Пендиков, който бе секретар на към този момент заличеното съдружие " Цар Борис III ", в Охрид на 19 януари, а ден по-късно беше превозен с държавния аероплан " Фалкон " за лекуване в България. Пендиков беше признат във ВМА, където беше опериран поради счупена челюст.

На 10 май след гала в Гербовата зала на " Дондуков " 2.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР