За пореден път Анита Мейзер се опита да захапе родния

...
За пореден път Анита Мейзер се опита да захапе родния
Коментари Харесай

Анита Мейзер захапа Мисис България

За следващ път Анита Мейзер се опита да захапе родния конкурс " Мисис България " и да подложи на подозрение цената и легитимността му у нас.

Това, което твърди Мейзер, е, че изписаното " Мисис България Свят " на лентите на победителките е нелигитимно. Според Мейзер тя е единствената, която има правата над " Мисис Свят " и единствено тя може да води нашенка на сцената на международния конкурс. По думите ѝ правата ѝ са предоставени от починалия Дейвид Мармел, основал огромния конкурс за омъжени хубавици преди 45 години.



" Не печатайте ленти " Мисис България Свят ". Това го няма на никое място другаде с изключение на в България ", написа Анита.

С дълги излияния в обществените мрежи Мейзер прикани организаторката на надпреварата в България Меги Савова да изгладят различията, които имали преди години още веднъж по въпроса с правата на състезанието, и да работят дружно.

Наскоро госпожа Савова съобщи пред роден таблоид, циртирана от уеб страницата Новини.бг, че бизнес оферти посредством медии и обществени мрежи не приема.

След публикуването на изявлението, Мейзер отговори във Фейсбук обява със следните думи:

" За следващ път тематиката се завоалира комфортно и остава неразбрана от елементарния човек... Ето, тя самата Министерски съвет..казва че от двадесет и недостатък години има права върху Мисис!!! А за какво не покаже лиценз от Световния конкурс? Аз ще покажа моя и да забележим коя има действителните права върху Световния конкурс!Дори няма смисъл да го върша, то е очевадно: нито една нейна титулована и получила хвърчаща лента не е била на сцената на MRS WORLD точка по въпроса. Дейвид даже считаше, че не си заслужава да я съди, просто я “ наказваше” да раздава ленти напечатани в някоя печатница без покритие...и без право на присъединяване на действителната международна сцена! Нали е сякаш Mrs World Bulgaria... В България взела участие ок, ами за какво има Mrs World начело или някъде из лентата, като World в никакъв случай не е позволил нейната България на сцената??? Още повече аз не съм серпантина да работя с тях Mrs World по време на състезанията, с изключение на до момента в който бях на дълга 2 г “Ваканция “ под Сливенския Балкан, поради други нагли хора...Защо нито една нейна участничка през тези години не се качи на Световната сцена на Mrs World??? Защо не спре да прави хората на глупави или сте в действителност такива? Толкова е просто: говорете с всичките и Лентовани с всевъзможни изписани разновидности на Mrs World Bulgaria, на Българо британски до момента и тъй като притежателя умря и тя си отдъхна и изпраска безочливо лента за съд тази година,така както я осъдиха Mrs Globe и кво... към този момент не я изписва. За мен тази жена просто от никого не и пука, с изключение на да си гледа нейната полза. ( имам цялостен ферман пояснение... различен пост,изписан по надолу,четете на стената ми в случай че ви интересува )
Нямам нищо срещу всевъзможните и други вариации, само че Моля да остави на мира международната марка Mrs World... не е нужно Дейвид Мармел да се върти в гроба поради нея, нито пък участничките да остават на “ сухо” всяка последваща година... Каня както споделих Моника да взе участие на сцената на Mrs World, да разбере за какво носи тази лента, другояче и тя ще си я гледа за спомен в годините,а България ще я съставлява напълно друга жена и ще носи гордо купата си на Mrs World Bulgaria, тъй като ще е утвърдена и ще я получи от Световния конкурс,както се случваше и до в този момент през всичките години... "

Меги споделя, че преди години са имали два диалога с Мейзер, инициирани от самата Анита, която след това ги оставя незавършени. По мотив нападките на брюнетката Савова декларира малко и ясно - щастливите хора имат персонален живот и не се месят в този на другите.

" За да стане ясно на всички, ще го кажа по най-простия метод - от 22 години върша състезанието за омъжени дами в България. Аз държа патента за " Мисис " у нас. Над всяка лента, която стартира с " Мисис ", има права. Конкурсът за омъжени българки е патентован и в други страни и още веднъж от мен ", изяснява Меги.

Мо Анита Мейзер е непримирима и по-рано през днешния ден показа, още веднъж в обществените мрежи, че нейната " болна тематика към запазената марка Mrs World Bulgaria продължава... "



Преди дни короната на " Мисис България Свят " завоюва Моника Минкова от Враца. Майката на две деца беше нападната незабавно от зложелатели поради козметичните корекции по себе си.

" От години се гледа не най-красивата, а най-достойната. Вече даже и на претендентките за " Мис " - конкуренцията за млади и неомъжени девойки, не се гледа като на парче месо. Търсят се по-важните качества у една жена. Операция за всичко има, само че не и за душата ", споделя Савова, давайки за образец носителка на купа за хубост от Венецуела, която преди години се яви на състезанието с 26 пластични интервенции по себе си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР