За пореден път Анита Мейзер се опита да захапе родния

...
За пореден път Анита Мейзер се опита да захапе родния
Коментари Харесай

Анита Мейзер захапа „Мисис България“: Конкурсът е менте!

За следващ път Анита Мейзер се опита да захапе родния конкурс „ Мисис България “ и да подложи на подозрение цената на короната у нас.

Това, което твърди Мейзер, е, че е погрешно изписването на „ Мисис България Свят “ на лентите на победителките. Според Мейзер тя е единствената, която има права над „ Мисис  СвятШ и единствено тя може да води нашенка на сцената на международния конкурс. По думите й правата й са предоставени от починалия Дейвид Мармел основал огромния конкурс за омъжени хубавици преди 45 години.

„ Не печелите ленти „ Мисис България Свят “. Това го няма на никое място другаде с изключение на в България “,  пише Анита.

В дълги пояснения в обществените мрежи Мейзер приканва организаторката на надпреварата в България Меги Савова да изгладят различията, които са имали преди години по отношение на въпроса с правата за състезанието и да работят дружно.

Бизнес предложение посредством медии и обществени мрежи госпожа Савова не приема. Тя показа пред „ България Днес “, че преди години са имали два диалога с Мейзер. По самодейност на самата Анита, която в следствие ги оставя незавършени.

„ За да стане ясно на всички - ще го кажа по най-простия метод. От 22 години върша състезанието за омъжени дами в България. Аз държа патента за „ Мисис “ у нас. Над всяка лента която стартира с „ Мисис “ има права. Конкурсът за омъжени българки е патентован и в други страни и още веднъж от мен ", изяснява Меги Савова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР