За полицейски произвол и терор алармират собственици на заведения в

...
За полицейски произвол и терор алармират собственици на заведения в
Коментари Харесай

Собственици на заведения в Благоевград: Ченгета бият клиентите

За полицейски произвол и гнет сигнализират притежатели на заведения в Благоевград.
От Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България настояват, че в събота вечер притежатели на заведения и клиенти са били унизени и даже бити при акция на полицията и Национална агенция за приходите за работещи обекти след 23 часа.
От сектора изясняват, че с работата си показват своето "гражданско непокорство " против "неефективните и дискриминационни ограничения в битката с COVID-19. Те настояват, че са подготвени да поемат своята отговорност, само че няма да позволен полицейски произвол като към този момент приготвят правосъдни искове.
Заведенията в Благоевград желаят оставката на шефа на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града.
От полицията прецизират, че са задържали един мъж за полицейско непокорство и за обидно отношение към органите на реда.
След като инспекцията завършва, полицията се насочва в най-новата дискотека в града. Оттам настояват, че са нахлули 30 служители на реда, уплашили са клиентите на заведението, които са били към 80 души.
Съставени са актове на всички и служителите на реда не са си тръгнали, до момента в който посетителите на нощния клуб не са го напуснали, оповестява Би Ти Ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР