За подсилване на имунитета са ви достатъчни само две съставки.

...
За подсилване на имунитета са ви достатъчни само две съставки.
Коментари Харесай

Мед и орехи за силен имунитет

За укрепване на имунитета са ви задоволителни единствено две съставки. Просто би трябвало да ги смесите и да консумирате по една лъжица от сместа. Това са мед и орехи.

Медът и орехите са доста здравословни артикули. Учените от дълго време са потвърдили, че съдържат огромно количество значими витамини и минерали, които въздействат удобно на организма, а комбинацията им оказва помощ да се отървете от доста болести.

За да подобрите работата на вътрешните органи и целия организъм, би трябвало постоянно да консумирате примес от мед и орехи. Ще ви бъде от изгода и, в случай че сте подложени на прочувствен стрес или вършите тежка физическа работа.

Когато консумирате постоянно композиция от мед и орехи, в тялото ви се случва следното: главоболието изчезва, възстановява се работата на храносмилателната система, запекът изчезва.

Медът и орехите са незаменими за здравето на дамите, защото съдържат субстанции, които усъвършенстват притока на кръв в дребния таз и по този метод покачват либидото. При мъжете те покачват потентността.

За подсилване на имунитета е задоволително да изяждате по една супена лъжица от тази примес на ден. Ако към този момент страдате от простуда, консумирайте по-често, защото това ще помогне за пречистване на носа и възпаленото гърло.

Ако имате анемия, яжте тези артикули, защото те съдържат желязо, цинк, манган и магнезий. Медът и орехите стабилизират метаболитните процеси. Препоръчително е да ядете по-често тази композиция по време на интензивна умствена работа, тъй като оказва помощ за възстановяване на концентрацията. Орехите съдържат съставки, които облекчават ревматичните болки.

За укрепване на имунитета, изключително през зимата консумирайте тези артикули.

Настърган морков с мед, орехи и сушени плодове – примес за пречистване на червата и за мощен имунитет

Тази национална рецепта е доста остаряла. Има специфичен резултат при бавната работа на червата, отичане на корема и газове. Когато тялото е в положително положение, това се отразява на положението на кожата.

Вижте още: Какво споделя езикът за здравето ви?

Самите моркови имат ужасно позитивно влияние върху организма, с помощта на фибрите, витамин А и бета каротина, на които са богати, а когато ги смесите с още няколко съставки, получавате същински мас за стомаха.

Консумира се вместо закуска.

Съставки:

3 огромни моркова1 чаена лъжичка мед1 щипка надробен черен пиперсушени плодове1 чаена лъжичка зехтин

Настържете морковите в купа и прибавете останалите съставки. Разбъркайте, до момента в който се смесят.

Сместа се употребява половин час след пробуждане. След 10 дни постоянна приложимост ще забележите усъвършенстване и чувство за лекост в корема.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР