За поддържането на добрия хотел, уютния ресторант и модерната кухня

...
За поддържането на добрия хотел, уютния ресторант и модерната кухня
Коментари Харесай

Професионални кулинари, хотелиери и ресторантьори се събират на изложение СИХРЕ

За поддържането на положителния хотел, уютния ресторант и модерната кухня е нужно трендовете да бъдат следени непрекъснато. От 8 ноември в Интер Експо Център в София стартира интернационалното ревю СИХРЕ, което още веднъж събира хотелиерите, ресторантьорите и професионалните кулинари. Във вдъхновяваща конюнктура, до 11 ноември те ще обменят хрумвания за сполучлив бизнес, ще споделят опит, ще се състезават и ще се срещнат с най-новите технологии в конюнктура на доста демонстрации и съпътстващи събития.

Това ще бъде 17-ото издание на СИХРЕ. Изложението се провежда от Интер Експо Център и Националната Асоциация Хотел Ресторант Кафетерия (ХоРеКа) и се организира редом с ревютата МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД & ДРИНК.

Арена на кулинарни дуели и музи

СИХРЕ още веднъж ще се трансформира в сцена на вдъхновяващия GASTRONOMIX. Второто издание на единствения у нас конгрес за кухня и кулинарна просвета ще се организира през всички дни на ревюто. На 9 ноември ще се проведат националните квалификации на най-престижното кулинарно съревнование в света Bocuse d’Or.

В рамките на динамичната съпътстваща стратегия български и международни престижи в професионалната кухня и ресторантьорството ще предават знанията си на младите си сътрудници по време на кулинарния конгрес GastronomiX PRO. Сред имената са тези на Ян Сминк от Холандия, българските шеф-готвачи Георги Бойковски, Милен Панев, Светозар Георгиев и Ивайло Димитров, топ-сладкарите Ради Стамболов и Борислав Екзархов, както и доктор Джон Дънинг – някогашен тренинг управител на Gordon Ramsey Holdings и сегашен учител в Sheffield Hallam University, посетител на Кулинарна академия HRC.

Полезните и забавни събития ще продължат и през последния ден, 11 ноември. Тогава своите порти за ценителите на храните и виното ще отвори WiFo 2017 – конгрес за вино и храна. Отново лектори ще споделят опит и хрумвания с посетителите за щастливия брак сред храните и виното, занаятчийския шоколад, общуването на масата, еволюцията и сериозните точки, бизнеса и предизвикването пред него…. и още доста.

Високи технологии и интегрирани решения

В атмосферата на кулинарните завършения присъстващите ще се срещнат и с най-модерните и интегрирани технологии, предлагащи хрумвания за насърчаване на хотелиерството, ресторантьорството, кетъринга и СПА. Сред продуктите ще бъде системата за ръководство SAP Business One. Тя обгръща доста фирмените действия – финанси, логистика, интервенции, складови наличия, ръководство на взаимоотношенията с клиентите, а приложението ѝ се приспособява по отношение на потребностите на клиента. Посетителите ще се срещнат и с решение за усъвършенстване на инвентаризацията – софтуера ELTRADE INVENTORY, допускащ безконтактно осъществяване на процеса.

Интересуващите се от високотехнологично ръководство ще открият и специфичен програмен продукт за търговски обекти. Програмата е с единна апаратура и посредством разнообразни настройки се построява дизайн, подобаващ за съответния обект. Тя съдържа нужните модули за ръководство на заведения за хранене, хотели, магазини за хранителни артикули, магазини за облекла и обувки, тържища за търговия на едро и други.

Изложение СИХРЕ дава отлична опция на шеф-готвачите да създадат избора си. На тях ще им бъде показано новаторско решение за нискотемпературно готвене във вакуум със sous vide съоръжение – термостат и вана. Професионалистите, които творят пред аудитория, имат опцията да се срещнат и с DROOP IN – системи, изграждащи бюфет/блок маса с топли и студени браншове и уреди за show cooking с висока мощ за готвене.

Високотехнологични оферти дава системата VarioCooking Center multificiency. Тя комбинира функционалностите на обръщателен тиган, котел за варене, фурна и фритюрник в един мултифункционален апарат. Посетителите ще открият и фритюрника под налягане BROASTER – с технология за подготвяне на храните при следено налягане в херметична среда. Всеки може да се наслаждения и на конвектомата SelfCookingCenter, предлагащ функционалност „ ConnectedCooking “, посредством която кулинарите могат да ръководят всички свързани устройства бързо и елементарно благодарение на компютър, смарт телефон или таблет.

В конюнктура на доста нови артикули, хрумвания, решения и потребни контакти СИХРЕ 2017 ще посрещне тазгодишните гости. Всички вести и новости за ревюто можете да наблюдавате тук: www.sihre.bg и food-exhibitions.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР