За по-тежки санкции срещу Русия е настоял украинският президент Володимир

...
За по-тежки санкции срещу Русия е настоял украинският президент Володимир
Коментари Харесай

Зеленски към Джонсън: Настояваме за по-тежки санкции срещу Русия

За по-тежки наказания против Русия е настоял украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога при срещата си с Борис Джонсън, оповестява самият той в „ Туитър “.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 919

„ Проведох диалози с английския министър председател Борис Джонсън. Докладвах му по какъв начин върви отбраната на Украйна и за подлите офанзиви върху Киев, нанесени от агресора. Украйна има потребност от поддръжка от сътрудниците си повече от всеки път. Настояваме за дейно противопоставяне на Русия и по-тежки наказания “, добавя той.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 919  Политолог: България дължи опрощение на украинския народ Политолог: България дължи опрощение на украинския народ  Киев: Готови сме за договаряния с Русия, само че желаеме гаранции от Москва Киев: Готови сме за договаряния с Русия, само че желаеме гаранции от Москва  Украинската войска оповестява за тежки боеве северозападно от Киев Украинската войска оповестява за тежки боеве северозападно от Киев
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР