За по-малко от година младеж успя да свали повече от

...
За по-малко от година младеж успя да свали повече от
Коментари Харесай

Младеж успя да отслабне със 150 килограма за по-малко от година

За по-малко от година юноша съумя да смъкна повече от 150 от непотребните си килограми. Историята на невероятната промяна бе разказана тази заран от Нова телевизия.

През 2017-а година Самуил е на 20 години и тежи 276 кг. Само година по-късно той е неразпознаваем, откакто съумява да смъкна рекордните 154 кг. Решен е да не се откаже, до момента в който не доближи мечтаните 90 кг.

А смяната стартира след фотография, която майка му разгласява в обществените мрежи с апел за помощ.

Бях на 17 години когато за първи път получих паник офанзива. Учех в музикалното учебно заведение в Русе. Не знаех какво се случва, обадих се на майка ми. Тя изпрати кола за спешна помощ, описа Самуил.

След това за година от 170-180 кг достигнал до рекордните 300 кг. Оттогава спрял да излиза от у дома и се изолирал от външния свят.

За да излезе от дупката и да преодолее казуса си обаче му оказва помощ фитнес инструктора Чудомир Григоров, който ползва самостоятелна стратегия за тренировки на младежа.

Няма да не помни първата ни среща. Гледката беше страшна. Видях човек, който безусловно се бе изкъпал с облеклата и дишаше толкоз тежко сякаш, всяко поемане му е последно, описа инструкторът.

След това почнали тренировки, които довели до впечатляващия резултат.

Сега фантазията на Самуил е да продължи да отслабва и да кандидатства актьорско майсторство в НАТФИЗ.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР