За пети път ще се проведат Чепеларските Търкала - уникално

...
За пети път ще се проведат Чепеларските Търкала - уникално
Коментари Харесай

Уникалното по рода си състезание „Чепеларски Търкала“ ще се проведе на 7 и 8 септември 2019 г.

За пети път ще се проведат Чепеларските Търкала - неповторимо по рода си съревнование по планинско тичане и планинско колоездене. Надпреварата се провежда от Община Чепеларе и Trip Elements, а записването към този момент тече!
Трасето е с обща дължина 86км и позитивна денивелация от 2950м. и се състои от 4 разнообразни търкала. Всяко едно стартира и приключва на площад „ Олимпийски ” в центъра на град Чепеларе и е с приблизителна дължина от 20км. Всеки участник самичък избира какъв брой от общо четирите Търкала ще измине. Трасето минава през Роженската обсерватория, връх Мечи Чал, около най-голямата фабрика производител на ски в света и други прелестни Родопски хубости. Победител в „ Чепеларски търкала “ ще е този, който приключи и четирите търкала за най-кратко време.
Трасето е главно горски (черни ) пътища и пътеки, а дисциплините са планинско тичане, планинско колоездене, като тази година за първи път ще има особено класиране и за електрически колела. Състезанието е част от BG XCOXCM Series и носи точки за извънредно класиране за годината при колоездачите! 
Очакваме Ви в Чепеларе на по-вълнуващото съревнование, а искащите да се запишат за присъединяване могат да създадат това ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР