За песимиста чашата е наполовина празна, за оптимиста – наполовина

...
За песимиста чашата е наполовина празна, за оптимиста – наполовина
Коментари Харесай

Любов за него, за нея и за теб!

За песимиста чашата е на половина празна, за оптимиста – на половина цялостна, а реалистът се радва, че има вино. По същия метод е с празнуването на Свети Валентин. За някои това е следващият католически празник, който сме си присвоили. Други пък се сърдят, в случай че на 14-ти февруари не получат най-малко едно цвете. А за реалистите, всеки ден любовта би трябвало да се чества. Това е и нашият съвет към вас – показвайте любовта си всеки ден, даже и да няма мотив, тъй като щастието е в дребните неща. А за Свети Валентин – е, тогава е време да извършите толкоз ужасно нещо за половинката, че всички другари или приятелки благородно да завиждат. Ние ще ви дадем ексцентрични хрумвания какво да подарите и като същински оптимисти, няма да ви дадем и една концепция за безвкусен подарък – в противен случай! Вашата половинка е истинска, неповторима, по тази причина и подаръкът ѝ би трябвало да е подобен! Запознайте се с!

За рисковите
 d
Забелязвали ли сте, че постоянно подаряваме по-скоро дарове, които биха харесали на нас, в сравнение с индивида до нас? Идеалният вид в тази ситуация е да изберете нещо, което е уместно за вас като двойка – изключително, в случай че харесвате едни и същи неща. Например, в случай че сте рисков вид, в този момент е моментът да видите дали любовта витае из въздуха. Как? Като се качите на, или пък на. Курсът за пък е превъзходен вид, в случай че половинката избира завършения, свързани с водата. Любимият човек постоянно ви е карал да се запишете на курс по гмуркане? Сега е моментът да си резервирате дружно странствуване из, гледайки подводния свят. И последно, само че не и по значимост, в случай че индивидът до вас постоянно е желал да усети тръпката от приключението, накарайте косите му да настръхнат под каската, до момента в който усеща вятъра и се любува на красиви гледки.

За мацки, които знаят какво желаят
 d
Ако тя всеки ден ви кара да се усмихвате, прави ви дребни жестове на обич и внимание и постоянно е топлината на вашия уют и черешката на вашата торта…какво да ви кажем – би трябвало да ѝ го върнете уместно. Понякога не е елементарно да разберете какво желаят дамите, даже и да ги познавате до болежка, само че леко и скрито проучете защо мечтае тя и ѝ го поднесете на златен поднос. Ще ви издадем една дребна загадка – дамите обичат инициативността, изненадите и пътуванията. Предлагаме ви да покажете любовта си с едно из красивите планини и долини на България – нещо, което с изключение на, че ще ви остане баснословен спомен, ще бъде гарнирано с пеперуди в стомаха. Вашата обичана постоянно е желала да има страхотни фотоси? Изненадайте я като ѝ кажете да се наконти с обичаните облекла и грим и я заведете на, където ще се почувства като същинска звезда. Ако пък тя желае да усвои готварски секрети от международни кухни – подарете ѝ ваучер за вкусно прекарване -. Това след това ще ви се „ отплати “.

За сантименталните

Има двойки, които постоянно обичат да изживяват всичко, което им се случва дружно, хванати за ръка. Такива двойки са като неразделните папагали и са образец за всички към тях. Няма потребност романтиката да е банална – в противен случай! Нагодете я по отношение на личните си желания. Идеалният подарък за вас е сантиментална, неповторимо, съпроводено с обичаната напитка, а за какво не и? Важното е да сте дружно!
 d
Обичайте себе си

Дори и да не сте обвързани на 14-ти февруари или пък сте, само че имате потребност от малко време за себе си, чествайте най-устойчивата обич – тази към себе си! Обичате кафе – тогава усвоете. Харесвате благоуханно уиски, съпроводено с пура? Влезте в и дегустирайте най-хубавото уиски с другари. Винаги сте желали да посетите астролог – подарете си познания за своите мощни страни с, която ще ви открие неподозирани от вас благоприятни условия.
 d
Всичко това ви звучи отлично, само че не знаете по какъв начин и къде да го видите, разгледате или поръчате? Ще ви зарадваме – случва се единствено с един клик и сте в омайния свят на. Там е цялостно с ексцентрични хрумвания за дарове – прекарвания, почивки, пътешествия за небцето, придобиване на нови познания и още, и още. Идеите, които ви споделихме са единствено дребна част от приказните фантазии, които сбъдват от . С една дума – всеки ще открие съвършения подарък. Ако макар многочислените оферти не сте съумели да се спрете на нещо съответно – от платформата оферират и опция за закупуване на гифт карта – с цел да може обичаният човек самичък да откри това, което да го накара да се усмихне. За да не умувате по какъв начин да го опаковате или каква картичка да добавите, от са помислили и за това – на платформата имате опция за персонализирано обръщение и красива подаръчна кутия. Притеснявате се, че нямате доста време и ви е мъчно да се организирате? И тези главоболия са ви спестени, тъй като ваучерите за определения подарък са с годност цяла една година и още по-хубаво – може да замените определеното прекарване за друго, в случай че по една или друга причина не сте съумели да уцелите в десетката от първия път. Празнувайте любовта и фантазиите, тъй като в този момент те се сбъдват още!  
 d
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР