За пасивна агресия можем да говорим, когато някой е наранен

...
За пасивна агресия можем да говорим, когато някой е наранен
Коментари Харесай

4-те пасивно-агресивни зодии, от които да се пазите

За пасивна експанзия можем да приказваме, когато някой е засегнат или сърдит и демонстрира отрицателни усеща към другите косвено, без да приказва намерено за това. Показването на пасивна експанзия е нездравословно за всяка връзка. Винаги е целесъобразно да говорите за проблемите си, вместо да проявявате пасивна експанзия, с която да накарате хората да схванат, че сте засегнати или ядосани. Според астрологията, обаче, има няколко зодии, които постоянно демонстрират пасивна експанзия, когато са засегнати. Те като че ли не могат да се управляват и не се усещат по кое време е време да приказват за възприятията си. Ето кои са те:
Рак
 Как се наскърбяват другите зодии, съгласно астролозите Как се наскърбяват другите зодии, съгласно астролозите
В взаимозависимост от зодията, хората са надарени с избрани черти на характера. Някои са радостни и оптимистични, други са прагматични, а тр...
Раците не обичат да основават сцена или да влизат в спорове, само че когато са засегнати или ядосани, те показват гнева си посредством пасивна експанзия. Те ще не престават да хвърлят пасивно-агресивни мнения и няма да водят пряк диалог, до момента в който другият не ги попита какво не е наред.
Дева
Девите не постоянно са пасивно-агресивни. Те могат да се изправят против хората, когато това е в действителност значимо за тях. В противоположен случай те ще поемат по пътя на пасивната експанзия, с цел да изразят гнева си. Но тяхната пасивна експанзия в никакъв случай не е интензивна като на другите зодии.
Везни
 Те са просто непоносими! Трите най-вредни зодии измежду дамите Те са просто непоносими! Трите най-вредни зодии измежду дамите
Астролозите имат вяра, че способността на дамите да изкарват мъжете отвън нерви зависи от ситуацията на звездите при тяхното раждане. Же...
Везните в никакъв случай не желаят да влизат в спорове и в никакъв случай не биха разрешили да се стигне до там. Те ще опитат да се схванат с индивида против себе си, само че в случай че това не се случи, ще стартират да се държат пасивно - нападателно.
Риби
Рибите са доста интуитивни и съпричастни хора, които постоянно са положителни с другите. Но защото не обичат рецензията или спора, те демонстрират пасивна експанзия, когато са засегнати или ядосани.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР