За първи път във федералното правителство на САЩ ще работи

...
За първи път във федералното правителство на САЩ ще работи
Коментари Харесай

САЩ назначиха полово неутрален човек на ръководен пост в правителството си

За първи път във федералното държавно управление на Съединени американски щати ще работи небинарен човек на управителна позици. Джо Байдън назначи в администрацията си Сам Бринтън, който ще бъде заместител на помощник-секретаря по отработеното гориво и нуклеарните боклуци в отдела по нуклеарна сила към Министерство на енергетиката в Съединени американски щати.

" В тази роля ще върша това, за което постоянно съм мечтал, като управлявам напъните за решение на провокациите на нацията с нуклеарните боклуци ", написа Бринтън. " Ще направя всичко допустимо, с цел да вкарам новаторска мисъл в тази държавна роля. "

" Да, знам, че няма да е елементарно. Да, съзнавам, че това е голямо предизвикателство. Да, подготвен съм да го поема ", прибавя Сам. " Не можете да разберете какъв брой съм разчувствуван. Нервен, само че толкоз разчувствуван ".

Бринтън e хладнокръвен във връзка с правата на ЛГБТК+ хората и има история на разпространение на полови култове и изкривявания, свързани с ролевите игри с животни. " Те " изнесоха лекция за " проучването на култове " в Политехническия институт Rensselaer през 2017 година Бринтън описа за личния си опит с " играта на кученца ", превъзходството и по какъв начин безвредно да душиш колегата си.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР