За първи път в своята история Amazon показа собствена линия

...
За първи път в своята история Amazon показа собствена линия
Коментари Харесай

Amazon пусна собствени телевизори

За първи път в своята история Amazon сподели лична линия тв приемници. Amazon Fire TV ще има две версии – от висок и от невисок клас, на цени, вариращи от 369 до 1099 $, съобщи CNBC.

Досега софтуерният колос продаваше стрийминг устройства, които се включват в тв приемници на други производители като Insignia и Toshiba в Съединени американски щати, само че към този момент ще предлага собствен артикул, който ще работи с интерфейс Amazon Fire, предлагащ надзор с гласови команди и елементарен достъп до видео наличието на услугата Prime и други платформи.

Конкуренти като Гугъл и Roku имат сходна тактика във връзка с предлагането на тв приемници, само че Amazon е първата от трите компании, която стартира личен тв приемник.

От компанията оповестиха, че желаят да изградят собствен личен комплект от устройства. Освен това този ход ще им даде опция да дефинират лични цени, а с това и да подбият конкуренцията по метода, по който се случва с таблетите Fire, струващи по-малко, в сравнение с тези на Apple.

Телевизорите ще се продават непосредствено през уеб страницата на Amazon, както и в мрежата на Best Buy. Всички версии поддържат 4K видео.

Моделът Fire TV Omni Series от висок клас ще се доставя в пет разнообразни размера. Най-малкият е 43 инча и коства 409.99 $, а най-големият е съвсем двойно по-голям – 75 инча, и ще се продава за 1099.99 $. Устройствата могат да се управляват единствено с глас и да извършват функционалности като стартиране на съответно предаване или определен филм, инспекция на времето, надзор на смарт камери и други

Икономичният Fire TV 4-Series идва в три размера – 43, 50 и 55 инча, на цени от 369.99 до 519.99 $. Той е интегриран с Alexa, посредством която могат да се насочат гласови команди.

Продажбите започват през месец октомври.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР