За първи път в историята не беше избран представител на

...
За първи път в историята не беше избран представител на
Коментари Харесай

Русия отпадна от състава на Международния съд на ООН – за първи път в историята

За първи път в историята не беше определен представител на Русия в състава на Международния съд на Организация на обединените нации, заяви в обществената мрежа Х президентът на Украйна Володимир Зеленски.

" Организация на обединените нации стартира да се очиства от злонамереното въздействие на Русии “, уточни той.

„ За първи път в историята на Организация на обединените нации държавите-членки отхвърлиха на Русия правото да реализира правораздаване от тяхно име в Международния съд на Организация на обединените нации. Светът вижда кой унищожава интернационалното право, а не го пази. " – установи Заленски.

" Поздравяваме представителите на Австралия, Мексико, ЮАР, Румъния и Съединени американски щати с успеха на изборите за Международния съд на Организация на обединените нации, както и в Съвета за сигурност, и в Генералната асамблея! " – сподели още президентът на Украйна.

Превод Faktor.bg

Организация на обединените нации почала очищатися від зловмисного впливу Росії.

Уперше в історії Организация на обединените нации її держави-члени відмовили Росії у праві здійснювати правосуддя від їх імені в Міжнародному суді Организация на обединените нации. Світ бачить, хто руйнує міжнародне право, а не захищає його.

Вітаємо представників Австралії, Мексики,…
— Volodymyr Zelenskyy / Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa)
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР